Sustainable Experiences – Gästinspiratörer!

okt 26, 2021

Äntligen ses vi!

Hur lyckas man interagera hållbarhet strategiskt, operativt och visuellt i fysisk butik? 

Ja, det är kvällens efterlängtade diskussionstema när vi äntligen kan ses på ett fysiskt event igen.

28/10 ses vi på Gubbhyllan (Skansen) för årets första VMC event!

”Restaurang Gubbhyllan är ett anrikt etablissemang beläget på Skansen, Djurgården i Stockholm. I en vacker, äldre byggnad med fantastisk atmosfär står krögare KC Wallberg för matglädje baserad på äkta råvaror och omsorgsfull tillagning på plats.” Och vi är så glada att få vara på ett så fantastiskt ställe!

Stjärnkocken KC Wallberg kommer bjuda på en fantastisk provsmaksmeny under kvällen!

GÄSTINSPIRATÖRER!

Under kvällen får vi ta del av flertalet gästinspiratörer som delar med sig av deras resa, erfarenheter och utmaningar inom ämnet.
Några av kvällens inspiratörer är:

 

Ann-Sofie Kahl – verksamhetsområdeschef Remake Sthlm, Stockholms Stadsmission

Vad gör er mest stolta varje dag? 

Att få jobba med mode som är hållbart för både människor och miljö är ett privilegium och vi försöker utmana och inspirera så mycket vi kan för att få fler engagerade. Att vi kan erbjuda mode som är hållbart för både människor och miljö är det vi är mest stolta över.

Just nu är vi också stolta och väldigt glada över att ha tilldelats NKs Innovationspris 2021 och det inspirerar oss till att fortsätta arbeta mot våra mål.

Mikael Söderlindh, VD

Vad är största utmaningen för er inom hållbarhet?

Att produkten är hållbar är nästan en självklarhet idag, men det är allt det lilla och vardagliga i själva driften av ett företaget som är utmaningen.

Tommy Hellström, s.m.a.r.t Stylingträning

Vem/Vilka riktar ni er utbildning till?

Vi på s.m.a.r.t. erbjuder våra kunder digitala utbildningar . Våra kunder är främst företag och skolor utbildar sig inom textilbranschen. Idag erbjuder vi en omfattande Styling-, en Visual Merchendising och en Sälj & Serviceutbildning. Hållbarhetsavsnittet i s.m.a.r.t. Stylingträning riktar sig till alla som arbetar som arbetar med textil.
Tommy Hellström ifrån s.m.a.r.t. kommer och berättar om hållbarhetsdelen och vad s.m.a.r.t. bidrar med för att öka kompetens och konkurrensfördelar inom detaljhandeln.

Anmäl er till vårt Event Sustainale Experiences här. Dessutom kommer alla deltagare ha chansen att vinna 2st biljetter till Zara Larsson på Avicii Arena, genom våra sponsorer Music in Brands – det kan man ju bara inte missa!

 

Du kan också bli medlem för att ta del av mer inspiraton och fler events!

BLI MEDLEM HÄR >>

Vi ses på Gubbhyllan på torsdag!
Anne, Katrin, Lisa, Ida, Emelie och Annica

Mer från bloggen

Pin It on Pinterest

Share This