Ska bli kul att ses!

”Available Creative Store Design”

Onsdag 26 oktober
18.00-20.30

26

Oktober

I vår värld, där det visuella genomsyrar allt, är det lätt att glömma, vad vi med små medel kan göra för att vara tillgängliga för alla.

Under den här kvällen pratar vi om allt ifrån hur vi kan måla upp en visuell bild, för någon som inte ser, till resan och resultatet att flytta extremsport från sitt habitat till en härligt kreativ och innovativ butiksmiljö. Vi kommer också få chans djupdyka i digital signage, mattor och trycksaker!

Det blir en rolig och spännande kväll med mingel, snittar och gästtalare som bjuder på några mycket intressanta case i temat: Anne Hesselgren VD och Linda Lippe VM KOM Agency, pratar om deras kreativa uppdrag för Höjdmeter, med speciella utmaningar och lösningar! Peter Brauner CEO Desquare, presenterar företaget som nya sponsorer och ett case där skärmarna varit en vital beståndsdel. Jenny Eklöf Head of Visual Stadium, pratar om tillgänglighet, för ALLA, och hur man med små medel kan bjuda in till en noggrant skapad butiksupplevelse.

Fler sponsorer såsom nya Gislerud Carpets AB, KOM Agency och Billes Tryckeri AB kommer att finnas på plats för att dema nyheter och riktigt krispiga verktyg för att göra uppdraget som VM både enklare, roligare och mycket mer kreativt spetsigt!

Var:

Urban Deli
Sveavägen 44

När:

26:e oktober, 2022
18.00 – 20.30

Kostnad:

Medlem, 200 kr
Icke medlem, 300 kr
Bli medlem +
event 250 kr

Pin It on Pinterest