VMC Historia

Vi är ett gäng Visual Merchandisers , ägare, VD och Retailansvariga som äntligen gått från dröm till verklighet och skapat VMC. Allt började med att Anne Hesselgren på KOM Visual Merchandise Agency berättade om en dröm hon haft sedan starten -99.

$

ANNE HESSELGREN

Styrelseordförande, VMC

Annes nuvarande roll är VD  och Strategisk koncept Visual Merchandiser. Har tidigare arbetat som V-M manager Stadium (3 år),  Lindex (10 år) Projektledare vid utbyggnad av nyetableringar  Finland, Uppstart av Finlands V-M avdelning centralt Helsingfors, V-M regions ansvarig Göteborg och Butikschef.

$

KATRINE WALLBERG

Styrelsemedlem VMC

Har lång och ständigt utvecklande erfarenhet inom VM som Store Designer & Region- och skyltfönsteransvarig Sthlm på JC Jeans Company (3,5 år). Visual Merchandiser Manager på Brothers & Sisters Rnb (5 år). KappAhl som VM, regions VM, inriktning skylt-fönster, projekt-ansvarig butiksöppningar (20 år).

$

LISA HEDBERG

Styrelsemedlem VMC, Visual Merchandiser, LOREAL

Arbetar idag som Visual Merchandiser Manager på L’oreal Luxe. Lisa har en bakgrund som Merchandiser på bl a Diesel och har även jobbat som konsult inom retail.

$

LAURIE BÖRJESSON

Styrelsemedlem VMC, VM/Concept Manager Lagerhaus

Laurie är en dedikerad VM-entusiast med en lång erfarenhet inom branschen. Har tidigare arbetat på Lindex HK (20år) i olika roller inom visual merchandising- allt från Global VM  till skyltfönsterdesigner till  VM teamleader. Idag jobbar hon som VM/Concept Manager på Lagerhaus med sin bas i hjärtat av Göteborg.

$

IDA ODMYR

Commercial Campaign & Concept Manager på GRANIT

Ida jobbar idag som Commercial Campaign & Concept Manager på GRANIT och har lång erfarenhet från VM inom heminredning. Det bästa med rollen som VM är den stora variationen och möjligheterna att inspirera andra. Ida är kommersiellt lagd och älskar allt med Visual Merchandising!

Pin It on Pinterest