Behind the Scenes på VMC

sep 16, 2021

Vad händer egentligen bakom kulisserna på VMC? Hur jobbar vi och vad har vi att dela med oss av till alla medlemmar? Häng med oss i veckan – Behind the Scenes!

Just nu är vi fem mycket passionerade tjejer i våra olika roller inom retailbranschen som vill lyfta och stärka alla oss som arbetar med kundupplevelse och butiksdesign.

En vecka framöver tar vi på VMC över instagram och bloggen som gästinspiratörer och avslutar med ett webinar 23/9 kl 19.00!

  • Vilka är vi på VMC?
  • Vad jobbar vi med?
  • Hur ser våra dagar ut?

Visste ni att Anne har jobbat på Stadium? Och att Katrine och Anne möttes första gången när Katrine arbetade som skyltfönsteransvarig på JCs citybutiker i Stockholm, och Anne hade uppdrag för Levis. Visste ni att Laurie pluggat i London och började sin karriär på Lindex i Gävle? Vill ni veta mer om Lisa och Ida? Häng med oss i veckan!

Ni kan redan nu maila in frågor till oss på info@vmcommunity.se eller skicka DM på instagram!

Hej Katrine – VM, Florist och grundare av Make Green Art.
Vad kommer du berätta mer om under Behind the scenes eventet?
Jag kommer berätta om hur det är att våga ta steget att starta eget mitt i en pandemi, ett karriärsskifte eller kanske mer en utveckling av mina egna erfarenheter, om arbetsrelationer och nätverk. Det är många ideér och möjligheter som skall trattas ner och förvandlas till verklighet. Och häng med till Skansen på ett uppdrag att utveckla Restaurang Gubbhyllans utemiljö.

Hej Ida – Commercial Campaign & Concept Manager, GRANIT.
Vad är roligast med ditt jobb?
– Att alltid jaga nya lösningar och ny inspiration! Att möta människor med olika utmaningar, att förverkliga kollektioner och fånga kundernas intresse – och framförallt att ingen dag är den andra lik!

Hej Lisa – VM Manager, L´Oreal Luxe.
Vad/Var får du inspiration ifrån?
– Överallt! Genom att hela tiden vara nyfiken och öppen för sin omgivning. Och jag försöker hela tiden underhålla mitt kreativa sinne, då jag upplever att kreativitet är som en muskel som måste aktiveras.

Hej Laurie – VM/Concept Manager, Lagerhaus.
Hur ser en dag ut på ditt jobb?
– Allt ifrån att rita en butik till att ha möte med inköp/design om sortiment för hösten 2022 till att skissa ut och planera en kampanj. Ingen dag är likadan på Lagerhaus!

Hej Anne – Egenföretagare och grundare av KOM Agency.
Berätta något oväntat om dig själv?
-Något oväntat? Att jag startade KOM Agency när jag var mammaledig!

Den 23/9 ger vi en presentation med lite mer personlig agenda och flera spännande case från vår vardag. In och anmäl er redan nu till vårt webinar Behind the Scenes på VMC Webinar!

Genom att dela med oss till dig av vår vardag hoppas vi att även du som medlem skulle tycka det var roligt att göra detsamma i någon av våra gemensamma kanaler.

BLI MEDLEM HÄR >>

Vi ses!
Anne, Katrin, Lisa, Laurie och Ida

Mer från bloggen

Pin It on Pinterest

Share This