The Broad Spectra of Visual Merchandisning

apr 6, 2022

Vilket fantastiskt webinar vi hade! Förra veckan genomförde vi webinaret The broad Spectra of Visual Merchandising! 

Under vårt webinar The Broad Spectra of Visual Merchandising presenterade vi våra nya styrelsemedlemmar för 2022! Vi är så otroligt glada och stolta över att dessa fantastiska kvinnor är med i VMC och bidrar till nätverket med sina erfarenheter. Varmt Välkommna till VMC Annica, Jenny och Karin!

Är du nyfiken på mer? Gå med i VMC nu för att ta del av inspiration, kunskap och kom och nätverka med oss! Alla våra medlemmar får också ta del av webinaren i efterhand – så bli medlem och maila oss, så har du chansen att se hela webinaret i efterhand!

Hej Annica Berggren!

 

Annica driver sedan år 2000 det egna bolaget Dekko, där hon arbetar med kommersiella uppdrag så som styling av skyltfönster, att skapa butikslayouter och mässmontrar eller ren inspiration där hon skapar miljöer för pressvisningar och reportage. Hon håller egna kurser och föredrag inom retail och jobbar även som utbildningskonsult på utbildningar för Visual Merchandisers.

Under webinaret berättade Annica om uppdraget som coach och domare i tävlingen World Skills. Visste ni att Sverige tagit medalj i både EM och VM inom Visual Merchandising?

Hej Jenny Eklöf!

 

Jenny har lång erfarenhet inom Viusal Merchandising och konceptutveckling. Hon har arbetat i ledande roller på flera svenska bolag såsom Åhléns, Systembolaget, Lindex och Granngården. Idag arbetar hon sedan 6 år tillbaka som Head of Visual hos Stadium, där hon ansvarar för det visuella i butikerna.

Under webinaret berättade Jenny mer om den fantastiska butiken Stadium öppnade förra våren. På bara fem månader utvecklade de och förstärkte Stadiums koncept och lyckades leverera en färdig butik, inom satt budget! Hon berättade också hur man lyckas få igenom sina visioner och lyckas nå fram till beslutsfattarna.

 

 

 

Hej Karin Donoso!

Driver sitt eget företag; Interior Ideas som inredare/stylist sedan snart 4 år tillbaka. Hon har tidigare arbetat inom detaljhandeln med mode och inredning i 14 år, bland annat som Regional Visual Merchandiser och Regional kommunikatör på JC och Åhlens.

Hon startade Interior Ideas för att fortsätta syssla med något som hon brinner för, att skapa inspirerande miljöer med hjälp av färg och form. Kundkretsen består av privatpersoner och företag som vill skapa en röd tråd i sin inredning. Företaget erbjuder även Homestyling.

Under webinaret guidade Karin oss genom processen i homestyling och visade hur hon jobbar och tänker.

 

 

Sen är det ju vi också! Men oss har ni ju träffat förut!

Karin, som är baserad i Skåne, tog oss över bron, till Köpenhamn och delade med sig av härlig inspiration! Vill du se hela filmen?

BLI MEDLEM HÄR >>

 

 

Genom att dela med oss till dig av vår vardag hoppas vi att även du som medlem skulle tycka det var roligt att göra detsamma i någon av våra gemensamma kanaler.

Och håll utkik – i vår planerar vi ett fysiskt event! Mer info kommer snart!

BLI MEDLEM HÄR >>

Vi ses!
Emelie, Katrin,  Ida, Annica, Jenny, Karin och Anne

Mer från bloggen

Pin It on Pinterest

Share This