Möt Desquare – fånga kunden genom Digital Signage

okt 23, 2022

Vi vet idag att i den visuella värld vi lever i  fångar vi människors uppmärksamhet bäst genom att använda rörelse, färger och ljud i våra budskap. Möt Desquare på vårt event i Stockholm på onsdag 26/10. Här får vi en smygtitt inför kvällens event!

Vi vet idag att i den visuella värld vi lever i fångar vi människors uppmärksamhet bäst genom att använda rörelse, färger och ljud i våra budskap. Digital Signage är ett överlägset media för att förmedla känsla och budskap i fysiska rum, där värdet hos de förbipasserande öron och ögon kan omsättas i försäljning.

Men för de med nedsatt syn eller hörsel, hur kan digital signage användas för att underlätta även för denna grupp? Under den här kvällen kommer Desquare, förutom att visa vad deras moderna plattform för digital signage har att erbjuda, även prata om hur man kan använda mediet för att öka tillgänglighet för alla.

Peter Brauner, grundare och VD på Desquare

”Jag drivs av att få se våra kunder uppskatta och använda vår mjukvara på nya smarta sätt. Exempelvis att de säljer bättre, kommunicerar och sprider information till sin personal mer effektivt, eller vägleder människor genom fastigheter. Jag drivs till 100% av kundnytta, inte teknik, tekniken ska underbygga möjligheterna för att lättare nå ut med budskap tex genom att sömlöst och integrerat återanvända data och information man redan har i sin verksamhet och inte behöva producera och underhålla samma information på flera ställen.”

Desquare utvecklar en modern, molnbaserad plattform för digital signage som de kallar Designage.

Designage är byggd av Desquare med tillgänglighet, flexibilitet och användarvänlighet som ledord. Med över 20 års erfarenhet att digital signage, grafik- och filmproduktion samt mjukvaruutveckling har de skapat ett verktyg för att publicera digital information i fysiska rum, oavsett verksamhet och storlek.

”Vi har stort fokus på att göra vår mjukvara lättillgänglig för intresserade kunder. Det ska vara enkelt att handla av oss, enkelt att ta till sig vår plattform. Därför satsar vi hårt på att skapa en skalbar affär online där slutkunden kan skapa sin egna digitala meny, butiksskylt eller informationstavla. Samtidigt arbetar vi på att utveckla vår projektaffär där vi i samarbete med våra större kunder utvecklar funktioner och möjligheter tillsammans med dom.

Vi har sett en tydlig acceleration på marknaden senaste månaderna med flera spännande kunder och projekt som är på gång.”

Desquare har ett gott samarbete med Starbucks Norden. De har använt plattformen Designage på 2 restauranger i Oslo sedan januari, och som nöjda kunder har de lagt beställning på 3 nyöppningar i Norge innan årsskiftet samt att de digitaliserar deras restauranger här i Sverige i November.

Starbucks är ett perfekt exempel på hur Desquares vision om vad enkel och användarvänlig plattform innebär. Från att aldrig använt en digital signage mjukvara tidigare installerade de mjukvaran direkt i sina skärmar, laddar upp, schemalade och publicerade sina kampanjer, helt på egen hand!

 

Är du nyfiken på att veta mer om Desquare? Bli medlem och anmäl dig till vårt Event Avialable Creative Store Design som hålls på Urban Deli på Sveavägen i Stockholm den 26/10 kl. 18.00!

BOKA HÄR >>

Vi ses!
Emelie, Katrine, Annika, Jenny, Anne och Ida

Mer från bloggen

Pin It on Pinterest

Share This