Julinspiration från London

dec 2, 2022

Ingen var mer ledsen än vi, när vi tvingades ställa in veckans event Global X-mas Safari. Som en liten tröst och plåster på såren skickade vi Annica Bergman, Dekko och styrelsemedlem i VMC, till LONDON!

Annica besökte London för ett par veckor sedan och delar här med sig lite av det bästa av det bästa.

Harrods har inte sparat på jul-krutet i år heller, och i år var det Christian Dior som ägde fasaden. Och då menar vi verkligen ägde!

Hela fasaden är jul-smyckad, med en vintrig känsla som i en magisk julvärld gjord av pepparkaka och kristyr. Temat var just pepparkaks-hus där allt ser ut att vara gjort av pepparkaksdeg och dekorationerna i vit kristyr.

I fönstrena visas olika produktgrupper som alla hålls samman med det pepparkakiga temat. Visst vill man bara ta en smakbit av dekoren och flytta in direkt?

Nästa favorit är Harvey Nichols. Här är ett mer glammigt och skimrande tema med guld och silver i fokus, inslag av paljetter som ramar in, kantiga linjer och överdimensionerade stjärnor. Fönstrena har även många kantiga speglar som driver på effekten och reflekterar ljusglimmet. Vi älskar!

Nästa vecka drar Katrine Wahlberg, Make Green Art och Styrelsemedlem i VMC, till NEW YORK CITY! Och självklart delar hon och vi med oss av massor av inspiration här. Håll utkik!

BLI MEDLEM HÄR >>

Vi ses!
Anne, Katrin, Lisa, Laurie och Ida

Pin It on Pinterest

Share This