ÄNTLIGEN är vi igång! Välkomna till vår nya blogg – VMCblog!

apr 19, 2021

Vi är supertaggade att äntligen vara live och kunna nå ut och inspirera ännu mer! Pandemin har verkligen fått oss alla att tänka i nya banor och anpassa oss till nya förutsättningar, och vi är så glada att få presentera VMCblog för er!

Vi är ett gäng Visual Merchandisers, ägare, VD och Retailansvariga som äntligen gått från dröm till verklighet och skapat VMC. Allt började med att Anne Hesselgren på KOM Visual Merchandise Agency berättade om en dröm hon haft sedan starten -99. Det blev startskottet för ett nätverk av bransch-kollegor över hela Sverige.

 

WE LEARN
WE SHARE
WE MEET

 

Här i VMCblog har vi tänkt dela med oss av varandra till varandra. Vi kommer låta såväl sponsorer och medlemmar få skapa inspirerande blogginlägg, och dela med sig av erfarenheter, tips och såklart inspiration.

Om mindre än en månad är det tid för vårt första webinar 2021 – GLOBAL RETAIL SAFARI. Vi sänder live från London och New York!

Vad händer i New York och London just nu? Hur har Covid-19 påverkat retail och vår bransch? Våra kollegor tar oss med på en Retail Safari livestreamat och ger oss en dagsfärsk up-to-date.

Vi på VMC diskuterar & tipsar om höjdpunkter, delar länkar från aktuella webinar/föreläsningar som har varit bra under den senaste tiden och som ger oss en hint på:
– Hur ser retail ut ”post-corona” och vad förväntas av oss i framtiden?

Bli medlem och anmäl dig redan idag!

Har du som medlem idéer om vad du vill se mer av i nästa event? Vill du vara vår nästa gästinspiratör? Känner du någon som du tycker skall vara med i VMC?
Maila oss på:

info@vmcommunity.se

Vi ses!
Anne, Katrin, Lisa, Laurie och Ida

Pin It on Pinterest

Share This